През 2017-та година изтекоха серия от разсекретени видео записи на

...
През 2017-та година изтекоха серия от разсекретени видео записи на
Коментари Харесай

Американски изтребители преследвали НЛО

През 2017-та година изтекоха серия от разкрити видео записи на Пентагона за необясними срещи на военнослужещи от другите родове войски с неидентифицирани летящи обекти, разкрива видеото от канала НЛО на VBOX7.

Тази година се появиха детайлности и за един от най-интересните произшествия, при който военноморските сили на Съединени американски щати са засичали подобен обект неведнъж за къс интервал от време.

Става въпрос за добилата известност в медиите среща на самолетоносача Нимиц с евентуално НЛО през 2004 година. Информацията за случая е подкрепена и от журналистическо следствие на телевизия CBS.

Военните на Съединени американски щати не ги назовават НЛО, а „ аномални авиационни транспортни средства” или кратко на британски AAV (Anomalous Aerial Vehicles).

Инцидентът с Нимиц не е бил изолиран случай, а просто един от многото, при които военните са засекли серии от необичайно летящи обекти, които „ са се спускали извънредно бързо от височини сред 18-20 км в атмосферата до един метър над повърхността на океана в разстояние на няколко секунди”.

След като осъществявали спускането, тези обекти са престоявали неподвижно за известно време над местата си, след което са напускали региона още веднъж с голяма скорост, непостижима за човешките технологии на напредване, като освен това са правили извънредно остри завои.

Видео запис с един от тези произшествия е сниман от камерите на два изтребителя F-18, които са изхвърчали от самолетоносача Нимиц на 14 ноември 2004 година в гонене на сходен обект. Сигналът за обекта е подаден от радарната система на различен самолетоносач – крайцерът Принстън.

НЛО - разкритите архиви приказват

Астронавтите, които имат вяра в извънземни

Откриха по какъв начин може да поддържаме връзка с извънземни

Какво да вършим, в случай че влезем в контакт с извънземни

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР