През 2015 група жени са били любезно“ изгонени от прожекцията

...
През 2015 група жени са били любезно“ изгонени от прожекцията
Коментари Харесай

Защо кинозвездите се събуват боси по червения килим в Кан?

През 2015 група дами са били " общително “ изгонени от прожекцията на " Карол “ в Кан, тъй като били с равни обувки - случай, който насочва светлината на прожекторите върху остарелия дрескод на Фестивала. Директорът на фестивала Тиери Фрему се отбрани, казвайки че високите токчета не са наложителни на аления килим, само че било необятно публикувано мълчешком (и сексистко) предписание.

През 2016 Джулия Робъртс дойде на премиерата на " Кроазет “ боса, до момента в който актрисата от " Разговори с другари “ Саша Лейн последва образеца ѝ по време на фото изявление същата година. Лей споделя в друго изявление няколко години по-късно:

" Килимът беше за нашия филм и бях облечена в доста елегантна рокля. Да, само че има доста стълби, а аз се разхождам с токчета през целия ден... тъй че ще вървя боса. Защо някой е срещу това? Все още съм тук и съм добре облечена. "

През 2018 Кристен Стюарт дойде на аления килим в извънредно високи обувки на Christian Louboutin, единствено с цел да ги събуе и да се изправи пред фотографите боса. Преди това тя беше споделила пред Hollywood Reporter:

" Хората се разстройват доста, в случай че не носите токчета или каквото и да е… Чувствам, че към този момент не можете да желаете това от хората – това е даденост и избор. Ако не искаш от момчетата да носят токчета и рокля, нямаш право да го искаш от мен. "

Тази година дамите не престават да се любуват на " възбраната “ за равни обувки. Кейт Бланшет заложи на кадифен гащеризон на Giorgio Armani и розово палто, стоешком боса на сцената, до момента в който връчваше премия на иранско-френската звезда Захра Амир Ебрахими. " Ще смъква токчетата си в чест на дамите в Иран. Това е, с цел да дадем урок на всички хора, които пречат на правата на дамите. “

Междувременно Дженифър Лоурънс, която изглеждаше като същинска холивудската принцеса на премиерата на " Bread and Roses “, повдигна алената си рокля на Dior, с цел да разкрие чифт джапанки изпод, написа iwoman.bg.

Правилото за високи токчета за дами може да не попада в формалния справочник на Кан – и уредниците може да са се дистанцирали от условието – само че дамите, които избират да вървят по аления килим с пантофки, джапанки или боси, към момента служат като прелестно размирен намек.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР