През 2009 година Надя Сюлейман става световно известна, когато ражда

...
През 2009 година Надя Сюлейман става световно известна, когато ражда
Коментари Харесай

Октомайката: Известна е с отвращението към децата си, порното и шест ембриона имплантирани едновременно

През 2009 година Надя Сюлейман става международно известна, когато ражда 8 близнаци. Това е второто раждане на 8 близнаци в Съединените щати, а оплождането е посредством ин витро. Надя към този момент е майка на шест деца, когато ражда осемте близнаци и по този начин децата и стават общо 14.

Самата Надя Сюлейман е считана за психологично нестабилна. Тя се вманиачава по раждането на деца, откакто някогашния й брачен партньор я напуща, тъй като е ялова. За да потвърди, че може да има деца, тя се подлага на ин-витро от донор.

Първото й дете - момче се ражда през 2001 година, година по-късно се ражда първата й щерка, следват две двойки близнаци - отново от донори.

През 2008 година Надя остава с 6 замразени яйцеклетки и с цел да не ги изгуби пожелава да й ги вграждат по едно и също време, макар че нормата за жена на нейната възраст е два до три ембриона едновременно. Лекарят, който прави процедурата, както и всички предходни, по-късно е изключен от Американската ин-витро асоциация.

2 от шестте оплодени яйцеклетки, вградени в Надя се разделят на близнаци. Така тя се оказва с 8 деца в утробата си, които по знамение оцеляват и се раждат живи и здрави.

Учудващо е и това, че Сюлейман в никакъв случай не е прикривала отвращението си към своите деца. Майката дотолкоз ги ненавижда, че дребните живеят в плътски условия в дословния смисъл на думата. Видео, снимано през април от обществени служащи в дома на Надя, напряко шокира обществото. На фрагментите се вижда по какъв начин царува цялостен безпорядък, стените са изпоцапани с графити, в детските стаи има нечистотия и отврат. Хората дефинират изискванията, в който порастват дечицата, като същинска свинска кочина.

Причината за визитата става сигнал на фризьорката на Сюлейман, която остава в смут след посещаване в дома на октомайката. По нейните думи Надя заключва децата си в спалнята, залоствайки вратата със стол, с цел да не пречат дребните на нейните каузи. “Аз се пробвах да оказа помощ, само че тя гони всички, които се пробват да създадат това”, споделя пред “Дейли Мейл” шокираната фризьорка. Тя също описа, че момченцата носят облекла на момиченца, децата са мръсни и развлечени, а Сюлейман просто е неспособна да се грижи за тях.

Обществото е още по-скандализирано от решението й да се занимава с порнография и то с претекста, че желае да се грижи за фамилията си, до момента в който децата й живеят в бедност. Първият й филм е солово осъществяване, под името " Octomom: Home Alone ". Трейлърът, който се завъртя в мрежата, провокира по-скоро омерзение, в сравнение с наслаждение, измежду мъжете, чакащи да видят голата окто майка. В клипа Сюлейман лежи върху леопардов чаршаф, облечена в къси панталонки и бял потник, от който стърчат гърдите. По-нататък Надя се съблича, до момента в който се самозадоволява и се стига до финала в гореща вана.

Днес Октомайката се е отдръпнала от светлините на прожекторите и както сама споделя се е отдала на грижата за децата си.



Източник: Канал 3

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР