През 2007 година по време на международното изложение в Женева,

...
През 2007 година по време на международното изложение в Женева,
Коментари Харесай

Altea Freetrack Concept е испанския предшественик на най-проходимата G-Klasse


През 2007 година по време на интернационалното ревю в Женева, на щанда на Seat е показан един забавен концепт въз основата на настоящият тогава миниван – Seat Altea. Прототипът Altea Freetrack Concept е със 185 милиметра по-висок от общоприетия модел, а под капака на офроуд модела работи 2.0-литров бензинов мотор с 240 конски сили, който предава цялостния въртящ миг към четирите колела.
 Altea Freetrack Concept е испанския предходник на най-проходимата G-Klasse - 2
Концептът припомня извънредно доста на най-проходимата версия на G-Klasse - 4x42, която се появява на пазара години по-късно. Освен нараствания клиренс и по-големия мотор, Freetrack Concept разполага и с аварийна гума инсталирана върху багажника, както и четири самостоятелни спортни седалки в интериора. Интересното е, че моделът доближава до серийно произвеждане за разлика от множеството сходни концепти, само че за жалост, не във типа в който го виждаме.
 Altea Freetrack Concept е испанския предходник на най-проходимата G-Klasse - 3
През 2009 година се появява серийна Altea Freetrack, която също може да се похвали със задвижване на четирите колела и 2.0-литров бензинов мотор, въпреки и с по-скромните 200 конски сили. Клиренсът при серийния модел е повишен с 40мм, а отличителни за него са черните пластмасови брони и раздувки на калниците, чиято хубост е противоречива.
 Altea Freetrack Concept е испанския предходник на най-проходимата G-Klasse - 4
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР