През 2002 година на пазара се появява изключително странен за

...
През 2002 година на пазара се появява изключително странен за
Коментари Харесай

Какви мерки предприема Porsche, за да запази разработката на Cayenne в тайна

През 2002 година на пазара се появява извънредно чудноват за Porsche автомобил. Споделящ платформа с Volkswagen Touareg и нямащ нищо общо с концепцията на Porsche, производителят показва първото потомство на Cayenne. Модел, който се оказва толкоз сполучлив, че съумява да избави марката от банкрут и да ѝ разреши да съществува до през днешния ден и да ни показва някои още по-изключителни коли. Какво, обаче се случва при създаването на Cayenne и по какъв начин от Porsche пазят създаването на модела в загадка?
`Какви

На първо време, компанията не създава модела във Вайсах, а употребява някогашен цех за компютри в Хеминген. Фабриката не е брандирана по никакъв метод с логото на Porsche и е обградена с висока ограда. Прозорците са покрити с огледално фолио, а достъпът до мястото е под непоколебим надзор.
`Какви

Всеки който посещава мястото се записва в завода и минава през щателна инспекция преди да бъде посрещнат от индивида, който го е поканил в завода. По това време фабриката се е трансформирала в работно място на 260 инженера от Porsche и 40 чиновници на Volkswagen с ясната цел да разработят Cayenne под строга конфиденциалност. В момента във фабриката работят към 700 индивида над нов забавен план – електрическото Porsche Macan.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР