През 1947 година двама велики учени Алберт Айнщайн и Робърт

...
През 1947 година двама велики учени Алберт Айнщайн и Робърт
Коментари Харесай

Тайният Доклад Изтече! Айнщайн Е Разкрил Истината За Извънземните! Вижте Каква Е Тя!

През 1947 година двама велики учени Алберт Айнщайн и Робърт Опенхаймер преглеждат всеки един вероятен резултат и причина извънземни създания да обитават на планетата Земя. Този, дълго време засекретен документ, съставлява отчет на двамата учени, озаглавен „ Връзки с жителите на небесни тела ", написа Дарик.

Робърт Опенхаймер е американски физики теоретик, а Алберт Айнщайн е немски физик теоретик. Властите им слагат задача да напишат къс отчет за вероятните връзки на човечеството с жителите на небесни тела.

Този мистериозен документ от 6 страници е един от първите, които се базират на извънземните биологични единици. Той показва, че наличието на НЛО е нещо признато от военните за даденост още преди доста време.

Но в документа на учените се показва, че връзката с извънземни същества не съставлява главно нов проблем от позиция на интернационалното право. Но опцията за опълчване на интелигентни същества, които не принадлежат към човешката раса, ще докара до проблеми, чието разрешаване е мъчно да си представим.

По принцип не е мъчно да се одобри опцията за реализиране на съгласие с тях, както и за основаване на разнообразни типове взаимоотношения. Трудността се състои в опита да се открият правилата, на които следва да се основават тези взаимоотношения, тъй като логиката на психиката на извънземните може да е радикално друга от нашата, считат учените. Във всеки случай интернационалното право би трябвало да направи място за нов закон на избрана база, като той може да се назовава закон за планетарните същества.

Ако тези напреднали същества са във притежание на повече или по-малко култури, както повече или по-малко политически организации, те ще имат безусловно право да бъдат приети за самостоятелни и суверенни нации, ние ще би трябвало да стигнем до съглашение с тях, с цел да се открият законовите разпореждания, на които бъдещите ни връзки би трябвало да се основават, и ще бъде належащо да се одобряват огромна част от техните правила.

В документа също се приказва за неидентифицирани летящи обекти и тяхното наличие на Земята, нещо което на военните по света е доста добре познато. Опенхаймер и Айнщайн преглеждат също вероятността, извънземни създания да са пристигнали на Земята, с цел да се наблюдават от близко развиването ни.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР