Превръща ли се Прокуратурата в машина за фалшиви новини? Прокуратурата

...
Превръща ли се Прокуратурата в машина за фалшиви новини? Прокуратурата
Коментари Харесай

Предозиране: Гешев обяви фалшиви показания на пълнолетна за „блудство с дете“

Превръща ли се Прокуратурата в машина за подправени вести?
Прокуратурата изиска имунитета на народен представител с букви Д.А. за блудничество с дете, оповестяват медиите.  

Съобщението на Прокуратурата е безусловно подвеждащо, защото източник на Tribune разкри, че става въпрос за сигнал, подаден против Даниел Александров от Даниела Колчакова, която този месец става на 18 години.

Колчакови от години са съседи на фамилията на Даниел Александров и брачната половинка му Джанан Манолова, с която имат дребна щерка. Синът на Колчакови - Борислав показва възхищението си към спортните триумфи на Даниел в обществените мрежи и не крие, че са другари.  

Запознати настояват, че офанзивата против Даниел Александров почнала, когато брачната половинка му се е изнесла преди два месеца за следващ път от вкъщи им. Тя обаче е останала в близки връзки със съседите им и най-много с дъщерята Даниела.  

Според наш източник, точно близостта с Джанан Маноловае повода съвсем пълнолетното момиче да упрекна Даниел Александров в опит за блудничество, защото със брачната половинка му са в развой на бракоразвод. 

Сигналът от Даниела Колчакова е подаден преди месец в столично РПУ, като самият Александров не е викан даже за пояснение. Само три дни откакто е пуснала подправения сигнал Даниела Колчакова размисля и отдръпва жалбата си.

Вероятно фактът, че Даниел Александров сега е народен представител от ГЕРБ укрепва желанието на Прокуратурата този подозрителен проблем сред съпрузи да бъде раздухан по допустимо най-грозния метод пред обществото.  

Защо обаче би трябвало да се стига до разпространяване на откровена неистина за възрастта на съвсем пълнолетната Колчакова, за която Прокуратурата твърди, че е дете?!

„ В Дупница, където е роден депутатът, се приказва, че двамата със брачната половинка му са в бракоразвод от дълго време. Тя завела детето, което е съвсем на 18 година да подаде тъжба. От полицията ги върнали, тъй като тя не е родственик на момичето и споделили да се яви с родителите си “, написа „ 24 часа “.

Пред медии Александров удостовери, че е в бракоразвод. „ Нищо от това, което се написа по мой адрес не е правилно. Ще виждам да запазя името на някогашната си спруга, тъй като тя е майка на моето дете “, съобщи Александров и акцентира, че обвиняването с което прокуратурата желае имунитета му не е правилно.

 
 Даниела Колчакова Даниела Колчакова
 

 

 

 
 Джанан Манолова с татко си Джанан Манолова с татко си
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР