Превозвачи в София протестираха срещу евродепутата Светлослав Малинов, който не

...
Превозвачи в София протестираха срещу евродепутата Светлослав Малинов, който не
Коментари Харесай

Превозвачи протестираха пред централата на ДСБ заради Светослав Малинов

Превозвачи в София стачкуваха против евродепутата Светлослав Малинов, който не съумя да взе участие в решаващото гласуването за пакет „ Мобилност” в Европарламента, оправдавайки се със забавяне на полета и транспортен безпорядък на летището. Отсъствието му попречи да бъде отритнат противоречивия план.

Множеството се спря и пред централата на ДСБ, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Превозвачите обясниха, че са гневни, защото сме българи и идеите са национални и не може да се извиняваш със просрочен полет.



Те се събраха пред катедралния храм „ Св. Александър Невски “, след което потеглиха по ул. „ Раковски “ до Представителството на Европейска комисия в България.

По-рано през днешния ден стана ясно, че ръководителят на Екологичен потенциал Антонио Таяни е отдръпнал от дневния ред пакета „ Мобилност “. Поправките в пакета са към 1600, с отпадането от дневния ред, текстовете се връщат в отрасловата транспортна комисия.



Най-ощетяващи за превозвачите ни са текстовете за наложително връщане на камионите на всеки 4 седмици до страната на регистрация на компанията, както и за възбраната водачите да прекарват почивката в кабината на камионите.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР