Превозвачи с джипове към Седемте рилски езера се събраха тази

...
Превозвачи с джипове към Седемте рилски езера се събраха тази
Коментари Харесай

Превозвачи с джипове протестираха пред полицията в Дупница

Превозвачи с джипове към Седемте рилски езера се събраха тази заран пред полицейското ръководство в Дупница в отбрана на собствен сътрудник, заяви БНР.

Те упорстват той да бъде пуснат от ареста, където е арестуван за несъблюдение на полицейско предписание и опит да прегази служител на реда в региона на лифта на Седемте рилски езера през вчерашния ден, само че това съгласно сътрудниците на водача не дава отговор на истината. Към 10.30 часа част от групата си потегли, само че се чакат да дойдат още от региона на лифта в курорта Паничище.

Превозвачите споделят, че ще са пред ръководството, до момента в който сътрудника им не бъде освободен. По тяхната версия той е бил подгонен от бял джип с благоевградска регистрация и без никакви отличителни знаци, уплашил се и тръгнал надолу с джипа, споделиха очевидци. " Туристи не сме возили, бяхме в гората за гъби, вместо да търсят изчезналия Янек Миланов, те се занимават с нас ", разясниха още те.

Говорителят на регионалната дирекция на полицията в Кюстендил Катя Табачка сподели, че в събота на Паничище е имало случай, при който е арестуван 32-годишен мъж. Той не се е подчинил на полицейско предписание и е направил опит да прегази служител на реда. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

От 13-и август придвижването на джипове в региона на Седемте рилски езера и в региона на лифта е неразрешено по разпореждане на министъра на околната среда и водите Емил Димитров. Както " Сега " обаче писа, превозвачите не се трогнаха и до езерата. Снимки в обществените мрежи от 22-ви август демонстрираха върволяк от джипове под линията на лифта, каквато беше нормалната обстановка в региона и преди намесата на министъра.

Междувременно, по търсене на изчезналия Янек Миланов продължава, само че към този момент без триумф. Вчера дамата на Васил Капланов- Каплата, който импровизирано е обвинен за изгубването на Миланов, бе арестувана и след разпит още веднъж освободена.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР