Pretty Good Solitaire е колекция от 835 най-разнообразни пасианса, включваща

...
Pretty Good Solitaire е колекция от 835 най-разнообразни пасианса, включваща
Коментари Харесай

Pretty Good Solitaire 22.0

Pretty Good Solitaire е сбирка от 835 най-разнообразни пасианса, включваща както класическите Klondike, FreeCell и Spider, по този начин и истински и малко известни. Pretty Good Solitaire включва пасианси за всякакво въодушевление. Ако ви се харесват простите, само че разрастващи интелекта игри, то Pretty Good Solitaire е за вас. В тази версия е включен редактор за основаване на лични пасианси, а към всеки пасианс са приложени разпоредбите за неговото нареждане.

Лесно е да се научите да играете Pretty Good Solitaire, тъй като системата предлага неповторимото пренасяне на картите с десния бутон на мишката. Pretty Good Solitaire разрешава анулацията на всички дейности от началото на играта. Статистиката от вашите игри може да бъде изпратена на уеб-сайта, за инспекция на рейтинга.

Pretty Good Solitaire разполага с красиви и огромни карти и забавни фонове, които могат да бъдат променяни, а от Глобалната мрежа могат да бъдат изтеглени нови. Лиценз: заплатен (30 дни Trial) .

Изтегли:  (26.2 MB)

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР