"Прециз"/Монтана/ и "Ботев" /Враца/ спечелиха турнира за деца по футбол

...
"Прециз"/Монтана/ и "Ботев" /Враца/ спечелиха турнира за деца по футбол
Коментари Харесай

11 отбора играха за купата на ДФК Прециз в Монтана /снимки/

"Прециз "/Монтана/ и "Ботев " /Враца/ завоюваха шампионата за деца по футбол за купата на ДФК „ Прециз 2018”. 11 тима, разпределени във възрастовите групи „ Футбол 5” и „ Футбол 7”, спориха за медалите. Мачовете се играха на четири стадиони по едно и също време на чудесно квалифицирания терен на някогашния цех „ Прециз” в Монтана. Турнирът откри притежателят на завода и съпрезидент в ДФК "Прециз " Крум Христов. Мачовете се играха на горещо време, а финалите приключиха на дъжд. Климатичните условия не уплашиха над 100-те участника от Монтана, Берковица, Враца, и Видин и техните родители. Шест отбора се съревноваваха на „ Футбол 5”. Мачовете в групите се играха всеки против всеки. На финала "Ботев " /Враца/, водени от Ивайло Кунчев, победиха с 4:2 избранниците на Тодор Евлогиев – Паро от "Прециз ".
"Монтана " завоюва с 3:1 битката за третото място на „ Футбол 5” против "Ком " /Берковица/. "Бдин 1923 " /Видин/ се наложи с 2:0 над "Прециз 1 " и двата тима си разпределиха пето и шесто място. Организаторите раздадоха и индивуални награди.
Голмайстор стана Теодор Пламенов, за най-хубав полузащитник бе избран Денис Милетиев, най-хубав бранител е Димитър Данов, №1 при вратарите е Деян Ивайлов, а единственото момиче Рая Георгиева от Прециз получи наградата за най-хубав нападател. Купата за феърплей бе присъдена на Кристиян Николов.
На „ Футбол 7” не се яви тима на "Бдин 1923 " /Видин/ и пет отбора спориха в шампионата. На финала двата монтански отбора направиха страховит мач под непрестанен дъжд. В края с победа с 1:0 ликуваха домакините от "Прециз " на Деян Кирилов, които се оправиха с "Монтана " на Бисер Ефремов.
ДФК "Видин " завоюва с 4:1 против "Ком " /Берковица/ и взе бронзовите оценки на „ Футбол 7”. На пето място е "Ботев " /Враца/. Борил Боянов стана голмайстор на тази възрастова група. Константин Стефанов бе определен за най-хубав полузащитник, Георги Вутов взе купа за феърплей, Владимир Каменов е най-хубав бранител, Мартин Николов най-хубав вратар, а Радослав Славчев-Кривия стана нападател №1.
Организаторите осигуриха купи за първите три тима, медали за всички и купи за самостоятелните награди. Собствениците на ДФК "Прециз " – Крум Христов и Александър Александров, и ръководителят на Оценка за съвместимост на БФС в Монтана Радой Христов връчиха премиите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР