Прецедент във Фермата: Нов свят“ – журналистът-патриот Ивайло Шопски се

...
Прецедент във Фермата: Нов свят“ – журналистът-патриот Ивайло Шопски се
Коментари Харесай

Прецедент във Фермата!

 Прецедент във " Фермата: Нов свят “ – журналистът-патриот Ивайло Шопски се отхвърли от позицията фермер на седмицата, с цел да отиде на двубой с най-големия си зложелател в шоуто Митко Караиванов.

Като аргатин софтуерният милионер бе определен за първи дуелист в първата седмица след обединяването на стопанствата на бедните и богатите.

Караиванов одобри с необятна усмивка и фино пренебрежение решението на Шопски, чийто властнически темперамент и апетит за спорове го вършат все по-малко мечтан съотборник в новия свят на фермерите.

Няколко часа по-късно Караиванов изиска от продукцията да влезе в договаряния със притежателя на пътуващо читалище за събаряне на имунитета му от двубой.

Водещият Андрей Арнаудов събра участниците и ги срещна с проблема, след което категорично изиска IT експертът да удостовери желанието си да се бори със Шопски.

Който остане, дано да съществува благополучен с всички останали. Ако той се окаже по-добър, ще му стисна ръката и ще си потегли, в случай че той падне, си отива “, изясни Караиванов.

Честолюбивият Шопски предизвика вълна от овации с репликата: " Отивам на двубой! “, а противникът му даже си направи труда да му стисне ръката, оповестява " Монитор ".

Журналистът-патриот изиска да научи името на индивида, който Митко би избрал за втори дуелист, при положение, че той бе отхвърлил предизвикването му. Като проект Б за конкурент на арената милионерът от Димитровград уточни треньора на звездите Сами Хоссни.

" Логиката ми беше, че не желая да се изправям против човек от тима на сиромасите, тъй като действително ще го лиша от опцията да завоюва 100 000 лева А тези пари няма да трансформират сензитивно нито моя живот, нито този на Сами “, изясни Караиванов.

Конфликтът сред Шопски и момчето, което мечтае да трансформира Хасковска област в Силиконовата котловина на България, датира от ден първи в риалитито. Непоносимостта сред тях ескалира, откакто Шопски упрекна Митко, че се скатава от лепенето на плочки в банята и прави работата си през просото. Вербалната престрелка посред им се случи на втората седмица във " Фермата “ и приключи със опасност за съд, откакто Шопски съпостави Митко с женски сексуален орган. До петата седмица на надпреварата за 100 000 лв. двамата мъже се научиха да работят пълноценно в екип, само че не и да се понасят. Поредният спор посред им избухна часове преди Митко да провокира дразнителя си на двубой. Причината бе в решението на Шопски да свика гласоподаване за коленето на пуйка в отсъствието на Митко и още двама от съотборниците му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР