Претендентът за световната титла във Формула 1 Люис Хамилтън шокиращо

...
Претендентът за световната титла във Формула 1 Люис Хамилтън шокиращо
Коментари Харесай

Хамилтън: Може и да се откажа догодина

Претендентът за международната купа във Формула 1 Люис Хамилтън шокиращо разгласи, че може да последва образеца на някогашния си съотборник Нико Розберг и да приключи кариерата си след края на сезона.

Британецът води сериозна борба със Себастиан Фетел, от който изостава с 12 точки сега и при четвърти успех мисълта да се откаже въобще не му е непозната.

„ Съдбата ми е в моите ръце и мога да реша да се откажа в края на годината. Дали обаче това ще значи, че моето завещание ще е по-малко от това, в случай че спра след 5 години? Никой не може да каже. Не обичам обаче проектите, защото човек в никакъв случай не знае какво ще се случи, тъй че не знам какво ще направя” съобщи Люис.

„ Това, в което съм сигурен е, че ще продължа да бъда предан на надпреварите както до момента, както и на всичко друго, което върша в живота си. Няма да спра да диря границите на опциите си каквото и да върша и да се стремя към великолепие. Точно това ще сътвори и наследството ми. Не зная какъв брой ще остана, само че мога да кажа, че към момента съм бърз, упорит и на високо ниво” сподели още Хамилтън, който има контракт с Mercedes и за идната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР