Претърсвания в три градаТарторът на банда ГаргатаАнтимафиоти от ГДБОП арестуваха

...
Претърсвания в три градаТарторът на банда ГаргатаАнтимафиоти от ГДБОП арестуваха
Коментари Харесай

Разбиха банда, зареждала Пиринско с наркотици

Претърсвания в три града

 Тарторът на тайфа Гаргата Тарторът на тайфа Гаргата
Антимафиоти от ГДБОП арестуваха седем души при акция против наркоразпространението в Пиринско. Сред арестуваните е и тарторът на групата Атанас Гаргата, оповестиха полицейски източници.

Операцията стартирала в събота късно вечерта. По неофициална информация Гаргата бил задържан в кръчма в Добринище. Обиски били осъществени още в жилища и коли в Банско, Разлог и София. При претърсванията антимафиотите разкрили опиати. Групата ще бъде упрекната за разпространение на дрога в района. Очаква се публична информация за акцията да бъде дадена през днешния ден.

В средата на март Гаргата бе упрекнат в безчинство след лека злополука и сборичкване на столичен бул.. Само седмица по-рано той излезе от ареста против парична гаранция след обвиняване в обезчестяване. Тогава 29-годишна жена се оплака, че била насилена от Гаргата и негови другари в софийска механа. Съдът го пусна на независимост с претекста, че няма никакви доказателства да е направил закононарушението. Преди две години още веднъж бе задържан като водач на тайфа за дрога. В момента делото против него върви в спецсъда.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР