Престрелка между шефовете в Пето районно управление на полицията в

...
Престрелка между шефовете в Пето районно управление на полицията в
Коментари Харесай

Смъртта на Черни връх запали война между Рашков и шефове в районните

Престрелка сред шефовете в Пето районно ръководство на полицията в София и вътрешния министър Бойко Рашков стартира поради двойната гибел на джигита-рецидивист Георги Семерджиев. А съгласно слуховете Рашков е вдигнал мерника на подуенските ченгета надалеч преди този момент поради митингите, проведени от един от началниците им и синдикалист през февруари тази година.

Става въпрос за Илия Кузманов, който разгласи протестна подготвеност и дейности против политиката на Рашков още в средата на януари тази година. Въпросният е освен зам.-председател на Министерство на вътрешните работи синдиката, само че е и е шеф група в бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в Пето районно на ул. " Марин Дринов ".


В протестна подготвеност за ниски заплати

Тъкмо това звено Министерство на вътрешните работи шефът нападна във връзка ужасяващата злополука на Семерджиев, лишила живота на двете млади дами във вторник. Рашков непосредствено сподели, че в случай че виновните за задачата да наблюдават някогашния пандизчия и пътен терорист след излизането му от пандиза таман за разпространяване и владеене на опиати си бяха свършили работата, до съдбовната нощ би могло и да не се стигне.

" От срещите ни с Рашков нищо не последва, нищо не се промени в бюджета ", изплака Кузманов при започване на годината с искане за фрапантно повдигане на полицейските заплати.

Вътрешният министър заяви, че Георги Семерджиев е излежал 8-месечна присъда за наркоразпространение след реализирано съглашение с прокуратурата, което е било утвърдено от съда. Точно след излизането му е трябвало да бъде наблюдаван и следен, твърди Рашков, само че по думите му, някой в Пето районно управление (на МВР) към Столична дирекция на вътрешните работи не си е приключил работата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР