Престоят в момента в Министерския съвет коства политически щети -

...
Престоят в момента в Министерския съвет коства политически щети -
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Престоят в Министерски съвет ерозира подкрепата за ГЕРБ

" Престоят сега в Министерския съвет коства политически вреди - ерозира поддръжката и за ГЕРБ, и за огромна част от политическите персони в кабинета ". Това разгласи в за предаването " Лице в лице " на bTV вицепремиерът Томислав Дончев по отношение на митингите и желаната оставка на държавното управление.

Не можем в устрема да успокоим една група, да разочароваме друга, добави той. По думите на Дончев сега едни българи са изправени против други българи и това прави всяко решение неверно - все някой ще е отчаян.

Относно предлагането на вицепремиера и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов за експертен кабинет Дончев сподели: " Най-важен е въпросът за отговорността - кой ще поддържа това държавно управление и кой ще носи отговорност ".

На обвиняванията, че ГЕРБ са се вкопчили във властта, с цел да харчат евросредства той отговори, че плануваните към 29 милиарда евро по новите стратегии и принадлежности сигурно ще бъдат харчени от идващите държавни управления, тъй като ще дойдат най-рано в средата на идната година. Това държавно управление би трябвало по-бързо и по-качествено да създаде проект, с цел да получим достъп до тези средства, които не са безусловни, посочи вицепремиерът.

За новата партия на някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов Дончев сподели, че в основата на политическата групировка са някогашни членове, симпатизанти и кметове на ГЕРБ.

" Само че поддръжката на жителите не е единствено изборна технология, не е единствено структури, тя е на първо място доверие, концепция, лица и така нататък Ако е съумял да вземе част от актива, нямам доверие да вземе огромна част от поддръжката ", съобщи Томислав Дончев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР