Престижният конкурс на Ocean Art Underwater Photo Competition, организиран от

...
Престижният конкурс на Ocean Art Underwater Photo Competition, организиран от
Коментари Харесай

Ocean Art 2019 и някои от най-страхотни подводни снимки на фотографи от цял свят

Престижният конкурс на Ocean Art Underwater Photo Competition, проведен от Ръководството за подводна снимка, разгласи своите спечелили за 2019 година

Осмият годишен конкурс притегли извънредно висок диаметър от фотоси от океаните по целия свят. Тези фотоси демонстрират най-хубавите подводни фотографии за годината, като 2019 година се оказва една от най-конкурентните години досега.

Тази година към 16-те категории са включени две нови подразделения за запазване и гмуркане в Черно море, което прави полето на работа още по-богато.

Снимките, които журито преглежда, са на създатели от 78 страни в света. Наградите, които се присъждат, са на стойност над 85 хиляди $, а това прави премиите на Ocean Art измежду най-високоплатените в света.

С най-вече оценки е френският фотограф Грег Лекьор, който е едно от най-разпознаваемите имена в състезанието, поради присъединяване му през миналите години. Той съумя да спечли журито най-много със фотографията си на плуващ в ледените води на Антарктида тюлен. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР