Престижната класация Employer of Choice класира компанията според имиджа ѝ

...
Престижната класация Employer of Choice класира компанията според имиджа ѝ
Коментари Харесай

Vivacom е най-желаният работодател сред телекомите в България

Престижната ранглиста Employer of Choice класира компанията съгласно имиджа ѝ пред искащите да работят за нея

Традиционното годишно без значение изследване за най-желан шеф Employer of Choice класира Vivacom измежду ТОП 10 на най-желаните работодатели у нас и преди всичко измежду трите телеком оператори. Проучването се организира за четвърта поредна година, обгръща цяла България и е основано на анкета с 50 въпроса.

Анкетата е основана по специфичен логаритъм, създаден от Саймън Бъроу – бащата на понятието “employer brand” и обгръща петдесетте най-важни работодателски характерности, както и характерните съотношения посред им, които трансформират дадена компания в сполучлив и желан шеф. Алгоритъмът изследва над 50 характерности на компанията, информационни канали, различен избор на претендента и други, с цел да дефинира общ брой от точки и да оформи позицията ѝ в класацията „ Топ 50 на най-желаните работодатели в България “.

„ Впечатление прави издигането на Vivacom в класацията, по отношение на миналата 2021 година. Това, че тази година успяхме да се класираме на първото място за най-желан шеф и измежду телекомите в България, е значимо удостоверение за целия ни екип за устойчивата ни политика и грижа към чиновниците. Това отличие придобива даже още по-голяма стойност за нас, тъй като не е само. През последните 2 години получихме и други също толкоз значими самопризнания за нашите работодателските практики като “Employer Branding Excellence 2021”, където получихме приз за построяването и одобряването на имиджа на работодателския бранд за сполучливото имплементиране на HR тактика по време на COVID-19. Бяхме отличени и като „ Най-добър шеф на България “ от Career Show Awards 2020 “, разяснява Галина Софрониева, шеф „ Човешки запаси “. Повече за класацията може да видите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР