Престъпността в българските курорти се оказа доста гореща тема в

...
Престъпността в българските курорти се оказа доста гореща тема в
Коментари Харесай

Рускиня хвана крадла на плажа в Слънчев бряг

Престъпността в българските курорти се оказа много гореща тематика в съветските конгреси, където руснаците споделят мнения и проблеми, свързани с лятната отмора. Руска туристка е станала директен очевидец и е била на косъм да стане жертва на схемата на джебчиите, а разказът ѝ е оповестен в един от най-големите локални конгреси - otzyv.ru, написа E-Burgas.

Случката се е разиграла на 8 юли на спирка в Слънчев бряг, където дамата и нейна другарка чакали рейс дружно с още няколко индивида. На спирката се появили и три " хубавици " от ромски генезис, които се смесили с чакащите.

Когато рейсът дошъл и хората почнали да се качват, една от циганките бръкнала в най-близката непозната чанта и извадила портфейл от нея. " Аз се разкрещях, дамата се усети и съумя да си вземе портфейла. Тогава циганката се обърна към мен с " Руска к*рва " и се опита да ме удари. Наблизо беше синът ми, който е много едро момче, тъй че те се разбягаха. Автобусът просто затвори порти и потегли, без никой да обърне внимание. В следствие в коша за отпадък видях четири разтворени портфейла с кредитни карти и документи. В единия от тях имаше и 50 рубли, които очевидно не са се сторили задоволителни на крадците ", споделя още рускинята.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР