Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков опроверга публикациите за извършен

...
Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков опроверга публикациите за извършен
Коментари Харесай

Песков опроверга публикациите на The Sun за опит за покушение срещу Путин

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков опроверга изявленията за осъществен опит за нападение против Владимир Путин. Твърденията за опита за атентат против президентския конвой се появиха в Telegram-канала General SVR, а по-късно бяха тиражирани от английския таблоид The Sun и някои международни организации.

На въпрос има ли нещо правилно в тези известия,: " Не, няма ".

В петък английският таблоид " Сън " разгласи, че лимузината на Владимир Путин е била нападната при опит за нападение над съветския президент. При предната лява гума на колата се е чул „ мощен пукот “, последван от „ гъст пушек “. Това настояват източници от Кремъл, представени от таблоида „ Сън “.

Колата на Путин е била откарана на безвредно място, а самият президент не е потърпевш. Последвали са, обаче, няколко ареста от службите на президента, а няколко телохранителя са изчезнали, след изказвания, че е изтекла секретна информация за придвижването на Путин.

Новината идва от съветския Телеграм канал General SVR, който постоянно пуска „ вътрешна информация “ за Путин и Кремъл.

Не е ясно по кое време е станал възможният опит за нападение и изказванието не може да бъде доказано от самостоятелен източник.

„ Тесен кръг хора знаели за придвижването на президента в този конвой и всички те са в президентската работа за защита. След случая трима от тях изчезнаха. Това са тъкмо хората, които са били в първата кола от кортежа “, разкрива каналът.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР