Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков нарече новите санкции на САЩ

...
Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков нарече новите санкции на САЩ
Коментари Харесай

Кремъл обяви новите санкции на САЩ за враждебни действия

Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков назова новите наказания на Съединени американски щати против Русия враждебни дейности, задачата на които е с непазарни средства Москва да бъде изтласкана от пазара, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" Тези дейности са враждебни, дано да кажем по този начин, вражески, непредсказуеми и, несъмнено, нанасят щета на двустранните ни връзки, които така и така са в тъпо положение ", сподели представителят на президента Владимир Путин пред публицисти в Кремъл.

Според него в новите американски наказания прозира " недобросъвестната, нечестна конкуренция " и те са " опит да бъде изтикан от пазарите основният съперник на американските производители " на оръжия. " Продукцията на съветския военно-промишлен комплекс не просто е конкурентна, а постоянно и свръхконкурентна ", уточни Песков.

Той сподели, че Москва и Вашингтон към този момент не са дали даже намек за допустима нова среща на президентите на Русия и Съединени американски щати.

Песков заяви, че президентът Путин е осведомен с обясненията, които израелските Военновъздушни сили са дали за случая с съветския военнотранспортен аероплан Ил-20, който бе свален над Средиземно море край сирийския бряг. Говорителят опроверга изказванията, че Путин бил ядосан на Асад поради свалянето на самолета и не му вдигал телефона.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР