Прессекретариатът на държавния глава няма как да коментира съдържанието на

...
Прессекретариатът на държавния глава няма как да коментира съдържанието на
Коментари Харесай

От Дондуков 2 с официална позиция за СРС-тата с президента: Няма как да коментираме съдържанието на записите

Прессекретариатът на президента няма по какъв начин да разяснява наличието на записи, направени посредством специфични разследващи средства (СРС) и публикувани от прокуратурата, нито да удостовери изказванията за естеството на диалозите, тяхната достоверност и меродавност. Това се показва в позиция на прессекретариата на президентската институция.  

``
реклама

Блиц напомня, че по-рано началникът на политическия кабинет на президента съобщи, че научава за материалите, публикувани от прокуратурата, от медиите.   " Нищо от това не е минало през юридическо разискване, с цел да се види какво е възможно, какво – не, да се види достоверността му. Въпросителните са една страница, отговорите – нула. Официална позиция и изясненост по протичащото се няма ", съобщи Калоян Методиев пред bTV.

Днес прокуратурата отговори на апела на президента Румен Радев към основния прокурор на Република България Иван Гешев да изясни претекстовете си за отправеното запитване към Конституционния съд за наложително пояснение на член 103 от Конституцията. И пуснаха записи, изработен със СРС, сред президента Румен Радев и шефа на Военновъздушни сили Цанко Стойков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР