Преслава уважи събирането на бившите си съученици от Добрич. За

...
Преслава уважи събирането на бившите си съученици от Добрич. За
Коментари Харесай

Съучениците на Преслава я забравиха

Преслава почете събирането на някогашните си съученици от Добрич . За разлика от нея, множеството някогашни ученици на учебното заведение по изкуствата не пристигнаха на празника. Затова певицата театралничи с обичаната си учителка по математика – госпожа Симеонова. Тя отпразнува 19-ата годишнина от гимназиалното си довеждане докрай. „ Випуск 2002 “ написа звездата под серията от фотоси от празненството. От тях се вижда, че купонът не е бил огромен - на него са участвали няма и 10 от съучениците на Преслава.

Въпреки наличието на звездата на фолка, очевидно коронавирусът и неналичието на пари са тормозили останалите някогашни възпитаници от Добрич, които не почетоха Преси. Дали пък не й завиждат и не желаят да се виждат с нея, чудноват се фенове на Преслава, които се чудят по какъв начин да се доберат до нея. Преслава е приключила музикалното си обучение в учебно заведение по изкуствата СОУ Св. Климент Охридски в Добрич, със компетентност фолклорно пеене и музикален инструмент гъдулка.



Едва 7-годишна изпява първата си ария с оркестър – „ Тръгнала ми е Милена “. На 14 години взе участие във Великденското добруджанско надсвирване в гр. Генерал Тошево. Макар и срещу волята на родителите си, стартира да пее още от 15-годишна по заведения. В ученическите си години със свои съученици образуват оркестър и го кръщават „ Шанс “, а първия оркестър, с който е работила професионално е групировка „ Мега “.

След като почитатели заподозряха, че изпълнителката на „ Лъжа е “ е била в един клас и с сътрудника си Галин, който обаче не участвал на тържеството, той незабавно посочи, че в ученическите години двамата ги свързвала точно учителката им по математика. Въпреки това артистът съобщи, че на Преслава точните науки се отдавали доста повече – факт, който му повтаряла и самата преподавателка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР