Преслава слиза от сцената, научи HotArena. Тежък пролетен вирус повали

...
Преслава слиза от сцената, научи HotArena. Тежък пролетен вирус повали
Коментари Харесай

Край! Преслава слиза от сцената!

Преслава слиза от сцената, научи HotArena.

Тежък пролетен вирус повали фолкпевицата. Заради заболяването изпълнителката пропуща всички свои участия към абитуриентските балове. Това време на годината чалгата обичайно се радва на богат финансов берекет.

Преди вируса графикът й с участия е натоварен. Снощи Преслава трябваше да пее в Пловдив, довечера да бъде в софийска дискотека, а идващите два дни да извива глас във Варна и Слънчев бряг. Тези и идващите й участия са анулирани, стана ясно от известие на продуцентите.

Неофициално се разяснява, че хонорарът на фолкаджийката варира сред 9000 и 10000 лв., тъй че загубите ще са доста съществени.

От името на музикална компания „ Пайнер “ и телевизия „ Планета “ желаеме да ви осведомяваме, че клубните участия на Преслава за момента се анулират по здравословни аргументи. Молим всички зрелостници, фенове на попфолка и притежатели на клубове за схващане и да ни извинят за породеното стеснение “, гласи публикуваната информация.

Певицата ще се подложи на домашно лекуване.

„ Преслава има здравословни проблеми, не желаеме да се задълбочаваме повече в тази персонална тематика. Възстановяването й ще отнеме към 10 дни и още веднъж ще се завърне на клубната сцена “, разясниха пред „ България Днес “ от „ Пайнер “.

Новината за отсъствието шокира зрелостници, които особено са избрали нощните заведения, с цел да видят онлайн и да купонясват с любимката си. В обществените мрежи даже се появиха апели да им върнат парите, които са платили като капаро за нощното заведение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР