Преслава размаза Андреа с лайф в инстаграм, видя Hotnews.bg. Двете

...
Преслава размаза Андреа с лайф в инстаграм, видя Hotnews.bg. Двете
Коментари Харесай

Преслава размаза Андреа в инстаграм

Преслава размаза Андреа с лайф в инстаграм, видя Hotnews.bg . Двете взеха решение едновременно да поддържат връзка с почитателите си живо през вчерашния ден вечерта, само че добричлийката събра двойно повече интерес към своето включване в инстаграм. Докато близо 750 души гледаха блондито, Преси се радваше на вниманието на над 1100 фенове. Някои от почитатели на Андреа даже й предложиха да включи Преслава в лайфа.

Въпреки че бе без тон и целеше единствено да избере победител в една от многото игри, които популяризира Преслава, нейното показване бе в пъти по-оборотно от това на колежката й. Андреа реши да приказва с почитатели в ресторант, като обилно показваше новите си силиконови гърди, само че феновете се интересуваха повече дали въпреки всичко счита да направи нова ария и да съживи кариерата си.

Много от тях пък подлагаха на критика, че употребява филтри и по този начин не се вижда добре, само че някогашната на Кобрата бе безапелационна, че е в крайник с новостите и употребява филтри при всеки комфортен случай. Тя изясни още, че сега няма мъж до себе си, само че все пак и макар предизвикателното си облекло, не можа да направи конкуренция на Преслава.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР