Препоръките за секса са едни от най-популярните и много често

...
Препоръките за секса са едни от най-популярните и много често
Коментари Харесай

3 правила за качествен секс

Препоръките за секса са едни от най-популярните и доста постоянно ни се коства, че спазвайки всевъзможни правила, си подсигуряваме секс премия за виртуозност и освободеност, даже до перверзия. Сега пък се оказва, че е по-важно качеството и непосредствеността, написа flagman.bg. Ето кои най-важните препоръки, в случай че желаете първокласен секс:
1. Качеството идва с опита
Изучавайте не просто еротични техники в интернет, а повишавайте половата си подготвеност. Тук обаче има значима измама – не го правете с многочислени сътрудници, а единствено с един. Всеки има друга визия за идеалния секс. Колкото повече сътрудници, толкоз по-лошо качество на секса.
2. Слушайте колегата си
Ако не се разбирате, сексът просто няма да го има. Базовите анатомични познания не правят работа, в случай че не знаете и не се интересувате какво и по какъв начин желае сътрудникът ви. Така обменяте опит. Не се доверявайте единствено на инстинктите си или на знаците – питайте и слушайте. Бъдете съответни, само че и рационални, когато разкривате информация. Градете доверие, а не създавайте ново течение в сексологията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР