Препоръчвам на сегашното ръководство на БСП, да не приемат различното

...
Препоръчвам на сегашното ръководство на БСП, да не приемат различното
Коментари Харесай

Красимир Янков: Трябва да бъде възстановен колективният принцип на управление в БСП

Препоръчвам на настоящето управление на Българска социалистическа партия, да не одобряват особеното мнение за враждебно. Много е обезпокоително, че съгласно социологически проучвания, доверието в партията е спаднало до 12%. “ Това съобщи по ТВ „ България он Еър “, националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Красимир Янков.

Той добави, че сривът би трябвало да тревожи всички в партията. На въпрос, за какво е спаднало съществено доверието в Българска социалистическа партия, националният представител изясни, че от месеци управлението се е откъснало от членовете и хората. Той добави, че казусът би трябвало да се проучва, с цел да станат ясни грешките, да не се позволяват отсега нататък, както и че стилът, методът и методът на организация на работа в Българска социалистическа партия би трябвало да бъде изменен, с ясното схващане, че е нужна опция от мощна лява партия.

„ Силата ни е, когато водачът ни е определен и предназначен да управлява груповите органи на партията с консенсус, с съвещания, тъй като с ангажирането на мнението на повече хора, има и повече причини за решаването на проблемите “, изясни той.

По думите на Красимир Янков, силата на левицата не е да подражава на водачеството в ГЕРБ и в властническото ръководство. Според него с избора на новото управление, партията ще покаже, дали ще се върне към консолидиране на лявото пространство на идейна основа, както беше в предишното.

Народният представител от левицата се съгласи, че хората се умориха от това Българска социалистическа партия да е в ролята на оцеляваща партия и от вътрешните й борби. По думите му тя би трябвало да предлага и осъществя същински леви политики, с цел да увеличи благосъстоянието на хората и стандарта им на живот. „ Мисията на политиците би трябвало да е подчинена на националният интерес “, отсече той.

„ С приключването на четиригодишния мандат на управлението има извънредно значими въпроси, които би трябвало да бъдат прегледани, измежду тях са организационното положение на партията, намаляването на членовете на Българска социалистическа партия с 40 000 за последните четири години, привличането на симпатизанти и други “, сподели Красимир Янков.

Той изясни, че сега, в който бъдат анулирани карантинните ограничения, които не разрешават събиране на огромни групи хора в закрити пространства, процедурата по подготовката на Конгреса ще продължи.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР