Препоръчва се като лек при кисти на яйчниците, миоми, мастопатия

...
Препоръчва се като лек при кисти на яйчниците, миоми, мастопатия
Коментари Харесай

Внимание, Дами! Ето Го Чудото! Това Цвете Спаси Хиляди Жени От Кисти, Миоми И Стерилитет!

Препоръчва се като лек при кисти на яйчниците, миоми, мастопатия и женски стерилитет. То е много потребно за женското здраве. Има способността да топи миоми и миомни възли, което го прави желано средство за тези проблеми. За задачата е нужно лековитото цвете да се използва под формата на запарка. За сигурен резултат приемът е добре да продължи към 5 месеца, в които се вършат и почивки от седмица, написа zajenata.bg.

Отварата от турта благоприятства вярното действие на органите на половата система при дамите. Тя оказва помощ и при доста дами за зачеване, защото подтиква активността на женската полова система и способства за превъзмогване на хормоналните проблеми и разстройства в цикъла.

В химичния състав на цветето се съдържат етерични масла, биоактивни, дъбилни субстанции и флавоноидите, които обуславят антисептичното и общотонизиращо деяние на билката. То повлияват удобно при кожни проблеми като обриви, акне, екзема и пъпки.

Доказани са изгодите от оранжевото цвете при пациенти, диагностицирани с диабет вид 2. Има свойствата да понижава отоците по крайниците и да оказва помощ при мазоли.

Известно е и позитивното влияние на извлека от турта върху зрението, заради високия % каротеноиди, които се съдържат в него.

Билката няма странични резултати, само че не се предлага при бременни дами и кърмачки. Приемът е добре да бъде съгласуван и под наблюдаване на експерт.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР