Премиерният за България сериал „Откраднати мечти“ ще развълнува зрителите на

...
Премиерният за България сериал „Откраднати мечти“ ще развълнува зрителите на
Коментари Харесай

Разтърсваща семейна история в премиерния сериал „Откраднати мечти“ по NOVA

Премиерният за България сериал „ Откраднати фантазии “ ще развълнува феновете на NOVA със мощен и вълнуващ сюжет от 18 април.

Новият трагичен роман показва историята на брат и сестра, които са разкъсвани сред два свята - този на улицата и този на благосъстоянието и охолството.

Какво ни коства в реалност щастието и може ли силата на обичта и прошката да преодолеят предишното, ще разкрият епизодите на новата премиерна поредност всеки работен ден от 17.00 ч.

Силната и красива Мерием се е посветила на развъждането на своя „ дребен брат “ Йомер, който преди години е лишен от фамилията му и заставен да води изцяло друг живот. Мерием е решена да държи Йомер надалеч от неприятното въздействие на безмилостния им пастрок Дурмуш и работи денонощно, с цел да го реализира. Опитите им да основат нов живот в Истанбул слага началото на верига от събития, които довеждат до кражбата на скъпа кутия за бижута, благосъстоятелност на авторитетния предприемач Левент и биологичен татко на Йомер, който в никакъв случай не е предполагал, че ще види още веднъж сина си.

Завладяващата история на „ Откраднати фантазии “ и страхотната актьорска игра трансформират сериала в същински шлагер. Главната женска роля е поверена на неустоимата театрална и кино актриса Гизем Аръкан. Пред камерата до нея застава Али Ясин Йозегемен, прочут в родината си и отвън нея с изявите си в сполучливи телевизионни планове и присъединяване си в турската версия на шоуто Big Brother. Вниманието на феновете сигурно ще притегли и най-младата звезда в сериала – Емре Мете Сьонмез, който с впечатляващата си игра способства за нужната емоционалност и дълбочина на историята.

„ Успехът на „ Намери ме “ беше невиждан. Превърна се в един от най-продаваните турски сериали, което е изключително впечатляващо, като се има поради, че има над 900 епизода. Убедени сме, че публиката, която се влюби в него, ще бъде еднообразно очарована от „ Откраднати фантазии “ и ще има още доста сполучливи представяния в разнообразни територии по света “, споделя Фредрик аф Малмборг - ръководещ шеф на компанията (Eccho Rights), отговаряща за световното разпространяване на сериала.

Брат и сестра се борят да избягат от улицата и да стартират нов живот. Те се сблъскват с доста рискове, само че любовта, вярата и решителността ги тласка към една славна орис. Гледайте премиерния сериал „ Откраднати фантазии “ от 18-и април, понеделник, от 17.00 ч. по NOVA.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР