Премиерата на шампанското Cloudem с невероятни плодови вкусове, съчетано с

...
Премиерата на шампанското Cloudem с невероятни плодови вкусове, съчетано с
Коментари Харесай

Шампанско с водни облаци избра Велина Узунова за лице

Премиерата на шампанското Cloudem с невероятни плодови усети, съчетано с неповторимата технология за водни облаци, бе в клуб Hacienda Beach в Лозенец.

Неговото рекламно лице е моделката и тв водеща Велина Узунова, която ще споделя искрящите моменти това лято. Красавицата разясни, че това е пиво, което се употребява студено и е уместно за дневни празненства в най-бленуваните летни дестинации.

Първи пробваха пенливата напитка всички посетители и известни персони пристигнали за откриващия празненство уикенд в родното Сен Тропе. Cloudem идва да завладее плажовете през 2018 в цялостния си искра и обаяние, привлечено от стоплената от слънчевите лъчи морска вода.

Какво е лятото без дълго чаканото бягство до някое изтънчено място като морски плаж, плаващ бар, празненство на басейн или яхта. Пенливото вино Cloudem дава начало на лятото със звука от слагане на кубчетата лед в чашата и нарушава разпоредбите за пиянство на шампанско… с безподобен жанр.

Cloudem е усетът на лятото в Гренада (Испания), от където и произлиза. То отразява характерните качества и усети на трите сорта грозде от най-плодородните лозя в района, с цел да разкрие магията на едно от най-обичаните в цялостен пенливи питиета.

Cloudem Gold, Silver, Bronze, Blue или Rose, Cloudem може да e с 9 % алкохол или безалкохолен.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР