Премиерът, спортният и финансовият министър се съгласиха с тезата на

...
Премиерът, спортният и финансовият министър се съгласиха с тезата на
Коментари Харесай

Степан Хиндлиян: Ако иска, Божков може да намери и други начини на финансиране

Премиерът, спортният и финансовият министър се съгласиха с тезата на последователите, че методът, по който огромните футболни клубове в България се ръководят, е надълбоко циничен, заключи срещата през днешния ден ръководителят на Националния клуб на последователите на " Левски " Степан Хиндлиян.

По думите му този модел " на бащицата " ги слага в една политическа и икономическа взаимозависимост, защото огромните футболни клубове, които изискват много средства, с цел да се ръководят, могат да бъдат поети от хора, които имат огромен бизнес.
Степан Хиндлиян: В момента " Левски " е благосъстоятелност на най-богатия предприемач, само че това не значи, че единствено година по-късно той още веднъж хипотетично е изправен пред обстановката, в която може да се окаже без финансиране, да останат едни отговорности и ние да се чудим какво да вършим.
С Васил Божков не са се виждали след сряда и след днешната среща с премиера.

" Позицията на Националния клуб на последователите на " Левски " беше изразена неведнъж и тя е, че ние можем да поддържаме само и единствено " Левски ", няма по какъв начин да излезем и поддържаме различен вид ползи ", съобщи Степан Хиндлиян.

Ако Божков в действителност желае да поддържа " Левски ", може да откри и други разновидности за финансирането на клуба отвън Националната лотария, акцентира ръководителят на Националния клуб на последователите на " Левски ".

Вижте целия диалог във видеото.
 Божков ще се отдръпна от лотарии " > Божков ще се отдръпна от "Левски " при лишаване на лиценза на частните
лотарии
Васил Божков ще се отдръпна от финансирането на Левски, в случай че се одобряват поправките в Закона за
хазарта, които национализират частните лотарии. На среща...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР