Премиерът разпореди на ДНСК да провери на място строителството на

...
Премиерът разпореди на ДНСК да провери на място строителството на
Коментари Харесай

Премиерът разпореди проверка на плажа край Алепу

Премиерът разпореди на ДНСК да ревизира на място строителството на плажа край Алепу, заяви Българската национална телевизия. Според началника на ДНСК още през февруари предходната година строителството е спряно и занапред ще се преценя дали да се даде ход на втория му стадий.

Според проектант Иван Несторов се е основало медийно напрежение по тази причина, че продължава строителството в предпазената околност " Алепу ".

" В момента е построена единствено структурата, която играе ролята на брегоукрепително оборудване и мога да прибавя, че от 2019г. февруари месец има издадена заповед, с която е спряно строителството. Поради тази причина, понаже тя е първа категория - брегоукрепителната структура - тя е въведена в употреба и в този момент занапред би трябвало да се създадат спомагателни геодезически и геоложки проучвания, които към този момент да разгадаем след това построяването на втория стадий. Брегоукрепителното оборудване остава в този тип, в който се намира. И ние ще следим, че фактически тези размери, които сега ги гледате празни - на следващия ден, когато пристигна време за приемане, да не се изпълнят с някаква функционалност, която е друга от утвърждения план " сподели Иван Несторов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР