Премиерът отново тръгна на инспекция из страната. За втори пореден

...
Премиерът отново тръгна на инспекция из страната. За втори пореден
Коментари Харесай

Борисов в Лъки за свлачищата: Много е красива природата ни, но скалите са ни много лоши

 Премиерът още веднъж потегли на ревизия из страната. За втори следващ ден е в Пловдивска област. Вчера бе в Индустриалната зона в Раковски, а през днешния ден е в Лъки. Заедно с него е зам.-регионалният министър и регионалният шеф на Пловдив -.

" Ще дадем 470 000 лв. за двете свлачища в Лъки. Ще оправим и всички дерета в региона. Много е красива природата ни, само че скалите са ни доста неприятни. При тези температури, водата, която е замръзнала в скалите, води до това да стартират да падат. Виждате какви скални маси сега се лишават, с цел да се уголемяват пъищата. 53 млн. лева дава страната за това. "

" Днес се надявам да се провиснал пари и да се стартира да се разчиства. Надявам се до края на деня да се получат средствата. Правим учебни заведения и блокове, даваме милиони за пътища. Пътят за Кръстова вода е на изчерпване. За Родопите се влагат доста пари и мисля, че хората го виждат. Обходите на Пловдив и Асеновград също се вършат

" Много бих желал, когато идващия път президентът се изрича, да каже които пари да спрем. Той споделя, че се харчат доста пари. Да каже: " Борисов, неотложно стой 106 млн. лева на месец за пенсионерите, 15% нарастването на служителите на реда, стой двойното нарастване на заплатите на учителите, стой парите за кметовете! ". Да каже които пари да спрем - за хората на първа линия, за ограниченията 60/40, 80/20 и 75/0? Да каже: " Спрете Автомагистрала " Хемус “, тъй като не е значимо за Варна и Търново, спрете Ботевград - Мездра, Монтана - Враца - Видин, спрете Автомагистрала " Европа ". Да каже: " Спрете неотложно Автомагистрала " Струма ".

" Харчели се пари. Изброих несъмнено 5 милиарда лева в тези планове и за това, което се прави. Пандемия е. Виждате в другите страни в какви тежки условия са. В България с майсторско ръководство сега сме добре и бизнесът работи "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР