Премиерът на Северна Македония Зоран Заев пристигна в Българияна официално

...
Премиерът на Северна Македония Зоран Заев пристигна в Българияна официално
Коментари Харесай

Борисов към Заев: Радев и Янев ще дезертират, нищо няма да излезе

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев дойде в Българияна публично посещаване в опит за реализиране на пробив в позицията ни по пътя за западната ни съседка в Европейски Съюз.

Първата среща на Заев беше с водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той предвижда, че нищо няма да излезе от диалозите му с премиера Стефан Янев и президента Румен Радев.

" Те ще дезертират, нищо няма да излезе от днешната ви среща " , сподели Борисов.

" Служебното държавно управление има всички права. Може да договаря, в случай че желае може да направи нов контракт. Каквото желае. Ще имате доста срещи през днешния ден. Аз съм уверен, тъй като познавам хората, с които ще се срещате, изключително за Радев, че ще ви кажат, че без парламент, нищо не може да се направи. Ще трансферира още веднъж, както преди време с " Грипен " -ите, към Народното събрание. Сегашното служебно държавно управление има всички права и може да договаря с вас. Нов контракт, в случай че нашия не им хареса. Но те ще избягат от отговорност, както постоянно вършат. В същото време лъжат и евроатлантическите сътрудници, че са за участието на Северна Македония в Европейски Съюз " , съобщи водачът на ГЕРБ.

" Аз смятам, че в случай че не намерим решение, като две страни, две народи, два народа, генерации млади българи и македонци ще се ненавиждат. Ще създадем по този начин, че няма да ни трябват инфраструктурни планове, тъй като никой няма да може да премине по тях. А те са толкоз значими ", добави Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР