Премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън заяви, че ще е

...
Премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън заяви, че ще е
Коментари Харесай

Джонсън: Ако не спечелим изборите, Brexit трудно ще се осъществи

Премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън съобщи, че ще е „ доста мъчно “ Брекзит да се реализира, в случай че неговата ръководеща Консервативна партия не успее да получи болшинство в новия парламент на страната, който ще бъде образуван след изборите на 12 декември, написа английското демократично издание “Гърдиън “.
Попитан дали има „ проект Б “ да реализира Брекзит, при положение, че не успее да си обезпечи болшинство след вота, й сподели, че няма опция на работещ парламент с торите отпред.
Борис Джонсън също така съобщи, че опозиционният водач Корбин е подкрепял терористични групировки, като „ Хамас “ и „ Ирландската революционна войска “ (ИРА).
„ Ако се съмнявате в мен, вижте какво сподели неговият представител по здравните въпроси, Джон Ашуърт. Той разкри, че счита, че неговия личен водач е риск за сигурността “, сподели Джонсън.
Очаква се след утрешните избори Англия да бъде ръководена от малко консервативно болшинство, написа френският в. "Фигаро ". Според прогнозата на института ЮГов (YouGov) консерваторите на Борис Джонсън ще завоюват изборите, само че разликата с лейбъристката съпротива се стопява. Новото социологическо изследване демонстрира поддръжка от 43 на 100 за консерваторите против 34 на 100 за лейбъристите.
Това обаче ще бъде задоволително за привеждане на Брекзита в осъществяване - лозунгът, на който консервативният водач Борис Джонсън основа цялата си акция, акцентира в. "Фигаро ".
Как стана по този начин, че Консервативната партия е сега партията на английските служащи, пита английският в. "Сън ". Очаква се те да поддържат Борис Джонсън на утрешните избори, акцентира изданието отбелязвайки, че отдавнашни поддръжници на Лейбъристката партия обръщат тил на нейния водач Джереми Корбин.
Подкрепяната от него радикална политика докара до спад в поддръжката за партията измежду служащите. В същото време акцията на консерваторите притегля тези гласоподаватели, като се концентрира върху опазването на здравето, данъчните облекчения за нископлатените служащи и Брекзита.
От генерации насам служащите, живеещи в изпитващи усложнения промишлени градове, съвсем постоянно гласоподаваха за Лейбъристката партия, отбелязва в. "Вашингтон пост ". Точно към тях се насочи Борис Джонсън в последните дни от акцията, пробвайки се да разбие бастиона на политическите си съперници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР