Премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън предупреди, че опозиционният лидер

...
Премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън предупреди, че опозиционният лидер
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Лейбъристката партия иска да върне Брекзит в начална позиция

Премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън предизвести, че опозиционният водач и неговата Лейбъристка Партия Джереми Корбин ще върне напредъка, реализиран по Брекзит в начална позиция, написа английското издание  London Evening Standard .
Той добави, че едно цяло десетилетие на „ къртов труд “, положен от английския народ да поправи стопанската система на страната е това, което е заложено на карта в изборите на 12 декември, написа Фокус.

Докато формалните данни демонстрират, че английската стопанска система не пораства, министър председателят Джонсън съобщи, че в изборите на 12 декември ще се реши дали страната ще означи стопански напредък като „ реализира Брекзит “ или ще „ се върне в начална позиция “ и в нова финансова рецесия, провокирана от неразумната съгласно него политика на Корбин.

Според информацията, показана от Офиса за национални статистики, Великобританската стопанска система не е постигнала напредък през месец октомври. В предходните три месеца, английската стопанска система също е била в застоялост.

В последния ден от предизборната си акция, Борис Джонсън се обърна към английския народ и съобщи, че „ нежната “ коалиция, водена от опозиционният водач ще нанесе съществени вреди на стопанската система на страната и в последна сметка ще наложи да има спомагателни налози на всичко, от приходите до ваканциите.

„ Това е същинската цена на Корбин и тя ще върне нашата стопанска система назад първоначално “, сподели министър председателят.
„ Целият къртов труд от последното десетилетие, който беше необходим, с цел да се възстановим от предходното (правителство) на лейбъристите, което остави стопанската система ни в рецесия, ще бъде безрезултатен “, сподели още той.

Джонсън твърди, че обещанието на Корбин към неговия евентуален съдружен сътрудник и водач на Шотландската национална партия (ШНП) Никола Стърджън за два референдума – за Брекзит и за самостоятелност на английския индивид – ще доведат до неустановеност и ново закъснение на процеса по излизане от структурите на Европейския съюз. Според него сходна коалиция ще попари очакванията за стопански напредък, които Брекзит носи.

„ Щетите върху икономическата убеденост ще бъдат големи – каквото ще е и въздействието на фискалната политика на Корбин “, твърди министър председателят.
„ Ще има нови налози за служащите, фамилиите, бизнеса, частната благосъстоятелност, ваканциите, колите – всичко и всеки ще е обиден “, продължава Джонсън.

Плановете на лейбъристите за обществени услуги, изложени в тяхната предизборна стратегия, ще унищожат напредъка, реализиран по възобновяване на английската стопанска система от финансовата рецесия от 2008 година, когато отпред е бил опозиционният водач Гордън Браун, твърди Джонсън.
Той също така оценени общите разноски за проектите на опозицията на повече от трилион евро, като добави, че това значи по-високи налози за английските жители.

Джереми Корбин от своя страна се концентрира върху спорната фотография на невръстно дете, което съгласно информацията е било насила да спи на земята, до момента в който е било лекувано от пневмония в английска болница в Лийдс.

„ Това е образец за това какво се случва с Националната здравна работа. И явно е извънредно, за това малко момче и за фамилията му, методът по който те са били третирани “, сподели Корбин пред BBC.

Той отхвърли да се пробва да политизира въпроса, като настоя, че това единствено удостоверява терзанията за английското опазване на здравето.
„ Всички изследвания демонстрират, че има огромен брой лечебни заведения, където пациентите са в риск, поради липса на медикаменти и съоръжение, и неприятна поддръжка на болничните здания. Въпроса по какъв начин финансираме Националната здравна работа е политически въпрос “, сподели Корбин.

От своя страна водачът на ШНП Никола Стърджън още един път удостовери, че нейната политическа групировка ще поддържа държавно управление в малцинство, водено от Корбин.
„ Ще предложим поддръжка на държавно управление в малцинство на лейбъристите, като условията за това са изложени доста ясно в нашата предизборна стратегия “, сподели тя.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР