Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху намекна загадъчно за оръжейна система,

...
Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху намекна загадъчно за оръжейна система,
Коментари Харесай

Израел разработвал тайно оръжие, нямащо аналог в света

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху загатна загадъчно за оръжейна система, създадена от Израел, с която никоя друга страна в света не разполага . Това е станало по време на визитата му в държавната военна корпорация " Израелски аерокосмически промишлености ", оповестяват израелските медии.

" Тук те създават ракети, които могат да стигнат до всяка точка на (бойната) сцена и до всяка цел . Това е нападателната мощ на Държавата Израел , която е основна за нас във всяка област. Те създават тук оръжейни системи със специфични благоприятни условия, с които никоя друга страна не разполага ", изтъкнал израелският министър председател.

" Израелските аерокосмически промишлености знаят по какъв начин да стигнат на всички места, където решат и където ни е нужно за положителното на страната ", показал Нетаняху, наблягайки: " Небето не е границата. "

Израелският министър председател не е обяснил мненията си, които бяха направени ден откакто той сподели, че Израел от време на време навлиза на територията на Иран за разследващи цели.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР