Премиерът на Италия Джузепе Конте се подписа под нов макет

...
Премиерът на Италия Джузепе Конте се подписа под нов макет
Коментари Харесай

Италия пак затвори цели сектори заради епидемията

Премиерът на Италия Джузепе Конте се подписа под нов макет от ограничаващи ограничения в битката с ковид , в това число наложително затваряне на питейните заведения и заведенията за хранене след 18,00 часа, осведоми ДПА.

Постановлението на Конте също планува затваряне на кината, театрите, фитнес залите, плувните басейни, ски курортите, концертните зали, комерсиалните изложби и конференции , съгласно копие на документа, забелязано от информационната организация.
 Италия обмисля по-строги ограничения
Италия обмисля по-строги ограничения

Апенините в опит да спрат пандемията

В допълнение се задължава минимум 75% от учениците да преминат към отдалечена форма на образование, а също по този начин " мощно се предлага " жителите да не одобряват посетители в домовете си и да анулират маловажните пътувания.

Новите ограничавания влизат в мощ от понеделник до 24 ноември.

Баровете и заведенията за хранене единствено ще извършват поръчки за у дома след 18,00 часа . Музеите ще останат отворени, само че с стеснен банкет на гости.

Правителството се пробва да спре втора вълна на заразяване с ковид. В събота бяха регистрирани 19 644 случая и 151 умряли - връх от пет месеца.
 Ново взривно нарастване на инфектираните с ковид в Италия
Ново взривно нарастване на инфектираните с ковид в Италия

Ръстът на инфектираните спрямо през вчерашния ден е с повече от 3000 души

Работодателски организации се оплакват от новите ограничавания. В Неапол и Рим имаше конфликти поради влезлия в действие вечерен час.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР