Премиерът Кирил Петков се похвали пред депутатите, че тази нощ

...
Премиерът Кирил Петков се похвали пред депутатите, че тази нощ
Коментари Харесай

Изведени са 190 нашенци от Киев, похвали се Петков

Премиерът Кирил Петков се похвали пред депутатите, че тази нощ от Киев са изведени 190 български жители. Те към този момент са в сигурност. Това е реалност поради работата на институциите. След това министър председателят показа кандидатурата на Драгомир Заков за боен министър.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ му направи забележка, че е трябвало да стимулира оставката на Стефан Янев . Петков уточни, че никой министър нямал право да прави лична външна политика през фейсбук . По думите му държавното управление не можело да бъде залог. Имаме ясна политика, съобщи Кирил Петков. Това се назовава война, не се назовава интервенция , би трябвало ясно да осъдим това нещо с верните думички, уточни министър председателят. Освен това, по думите му, страната ни не можела да се снишава.
 Първата рокада в държавното управление Петков е реалност
Първата рокада в държавното управление Петков е реалност

Утре ще има изключително съвещание на Народното събрание

Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия очерта тежката геополитическа рецесия. Не трябвало страната да влиза и в тежка политическа рецесия. Не можело основен министър да приказва друго от кабинета . Ще работим интензивно за единството като няма да подкрепим страната да бъде хвърлена в лапите на безвластието, закани се Зафиров. България, по думите му, имали потребност от непоклатимост.

Мустафа Карадайъ попита къде е бил министър председателят още при първите изказвания на Стефан Янев, които са разнообразни от тези на Министерски съвет. Дали не е разполагаем комфортен бушон, попита водачът на Движение за права и свободи. Партията очаквала със същата увереност, с която отстранява Янев, да даде решение на рецесиите в страната. Крайно време е някой да каже истината, уточни Карадайъ. Властта нямала потенциала да реши проблемите, имала единствено самочувствие без покритие. Няма да желаеме оставката на кабинета в този момент, това държавно управление е нездравословно за страната, сподели той. Българските жители не са опитни зайчета, уточни Карадайъ. Можем да запазим мира с общи старания, съобщи той и настоя за общи координирани дейности сред всички институции.
 Десетки поддържаха Янев и позицията му на митинг
Десетки поддържаха Янев и позицията му на митинг

Протестът бе пред президентството

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР