Премиерът Кирил Петков лъже! Това написа в социалната мрежа Севдалина

...
Премиерът Кирил Петков лъже! Това написа в социалната мрежа Севдалина
Коментари Харесай

Арнаудова: Кирил Петков има право още 197 пъти да изрече лъжата с джипа - подарък

Премиерът Кирил Петков лъже! Това написа в обществената мрежа Севдалина Арнаудова. 

" Уважаеми господин Кирил Петков, преди време споделих, че и 200 пъти да изречете лъжата, че джипът в гаража на фамилията ми е подарък, това няма да стане истина. За следващ път ще повторя - лъжете! Кирил Петков лъже! “, написа тя.

Севдалина Арнаудова приканва министър председателят да изиска от министъра на енергетиката, като принципал на “Булгартрансгаз ", документите, които потвърждават, че въпросният автомобил не е подарък, а е възложен с контракт за прилагане на сдружението “Булгартрансгаз ", в което брачният партньор на Арнаудова към момента работи.

" Втората Ви неистина, господин Кирил Петков, е марката на автомобила - “Рейндж роувър ". Съветвам Ви да проверявате добре обстоятелствата преди да се появявате обществено и да изричате лъжи. “Рейндж роувър " в гаража ни в никакъв случай не е имало “, показва началникът на пресслужбата на някогашния министър председател Бойко Борисов.

" Третата Ви неистина, господин Кирил Петков, е, че се “справяте добре ". Явно скоро не сте ходил пешком и нямате опция да усетите националната обич, до момента в който се движите с джиповете, контрактувани от Бойко Борисов за НСО, между другото със същите контракти за прилагане “, прибавя Арнаудова.

Тя предлага на Петков да ревизира добре и гаражите на шефовете на енергийните сдружения, тъй като се оказва, че сте пропуснал някой различен джип: " Сигурна съм, че и тогава сте бил добре осведомен с обстоятелствата, които обаче комфортно премълчавате “.

" Кирил Петков има право още 197 пъти да изрече лъжата с “джипа - подарък ". След това аз ще приказвам, където би трябвало, с цел да защитя името си от тази клюка! А в този момент, давайте газ на джипките и НСО, и вървете да ревизирате обстоятелствата! И спрете да плашите с арести и затвор, тъй като заприличвате на един някогашен силов министър. Между другото говорите толкоз неясно, колкото и той “, декларира Севдалина Арнаудова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР