Премиерът е посетил пернишкото село Ярджиловци, където се отводнява наводнен

...
Премиерът е посетил пернишкото село Ярджиловци, където се отводнява наводнен
Коментари Харесай

Борисов провери ситуацията в Перник

Премиерът е посетил пернишкото село Ярджиловци, където се отводнява наводнен път, оповестиха от регионалната администрация. Това излиза наяве от видео, оповестено в профила на заместник-министър Николай Нанков във Фейсбук.
В община Перник беше оповестено отчасти бедствено състояние за град Батановци, селата Ярджиловци и Черна гора. Мярката е подхваната поради изобилните превалявания, довели до повишен дебит на реките, преминаващи през територията на общината. Невъзможността за вливане на реките Мещичка и Конска е провокирала преливане в село Ярджиловци и заливане на къщи и селскостопански площи.
 След Перник и Трън отчасти бедствено състояние оповестиха и в община Радомир След Перник и Трън отчасти бедствено състояние оповестиха и в община Радомир
След Перник и Трън отчасти бедствено състояние оповестиха и в община Радомир. То ще работи за 7 дни, предава БНР. Обилните дъждове и з...
Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков е инспектирал и две сериозни точки в град Батановци. Там река Струма излезе от коритото си при махала Андрейна и се наложи евакуация на хора. Нанков е успокоил жителите и ги е посъветвал да се извърнат към междуведомствената комисия за възобновяване и подкрепяне към Министерския съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР