Премиерът Бойко Борисов взе участие в деветия Зимен университет на

...
Премиерът Бойко Борисов взе участие в деветия Зимен университет на
Коментари Харесай

НА ЖИВО от Сандански Борисов заговори за големи безобразия и отсече: Я си представете, че дадем на българските учители автомати!

Премиерът Бойко Борисов взе присъединяване в деветия Зимен университет на Младежи ГЕРБ, който се организира в град Сандански. Университетът стартира през вчерашния ден, а първоначално му бе отдадена минута мълчания на ненадейно умрелия Стефан Шарлопов.

" Важно е да имаме ефикасен орган за битка с корупцията. Не би трябвало на всякакви места да се случват безобразия, а след това да се приписват на нас, по тази причина този орган би трябвало да има и необятен обсег ", съобщи водачът на ГЕРБ на въпрос, обвързван с новия закон за антикорупция и прилежащите към него звена.

" Ден с ден към този момент не си наподобява. Я си представете по какъв начин почваме да раздаваме автомати на учителите и те да влизат по този начин в час. В България това не може да се случи, даже и да си го помислим, само че ето, че в Америка се заприказва за това - президентът Доналд Тръмп го загатна ", сподели още Борисов, само че акцентира, че за него е значимо какво се случва на Балканите и със съседите ни.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР