Премиерът Бойко Борисов свика заседание на министрите заради лошото състоянието

...
Премиерът Бойко Борисов свика заседание на министрите заради лошото състоянието
Коментари Харесай

Премиерът иска: Дупка, полицай, дупка, полицай

Премиерът Бойко Борисов свика съвещание на министрите поради неприятното положението на пътищата и битовата престъпност. Той разпореди в случай че се наложи, до отворилите се дупки… да дежурят служители на реда.

Борисов има пояснение за пагубното положение на трасетата: внезапните смени в температурите довели до появяването на голямото количество дупки. „ Полицията, в случай че би трябвало, една част от нея поема контрола на пътищата и стоят до дупките до момента в който не се запълнят”, разпорежда той, както излиза наяве от публикуваната стенограма от съвещанието.

Мобилизацията ще обхване и служителите: " Двеста хиляди души администрация имаме! Ако би трябвало – всички ги изкарвате на открито и до момента в който не се поправи – стоят, сигнализират. И тогава ще видите по какъв начин доста по-бързо ще стане ремонтът ".

--> Според премиера, водачите чупят колите си и пукат гуми, което е рисково за живота им и в този случай надали е уместно да се приказва за европейското председателство. От районното министерство настояват, че ремонтите към този момент са почнали.

Приоритет номер едно на вътрешния министър (даже с по-голяма значимост и от дупките) би трябвало да стане видеонаблюдението и полицейската защита в дребните обитаеми места.

" Да се направи видеонаблюдение, където няма, или служители на реда, като видеонаблюдението да се изведе в полицейската работа. Заемаш се с тази задача и я приключваш до един месец ", декларира Бойко Борисов на вътрешния министър Валентин Радев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР