Премиерът Бойко Борисов се отказа от депутатското си място в

...
Премиерът Бойко Борисов се отказа от депутатското си място в
Коментари Харесай

Борисов се отказа от депутатското място

Премиерът Бойко Борисов се отхвърли от депутатското си място в новия парламент. „ Днес подадох заявление до Централната изборна комисия (ЦИК) и се отхвърлих от мястото си като депутат и в двата многомандатни региона, от които бях определен, макар че завоювах лидерските дуели “, изненадващо разгласи Борисов.

„ Като министър-председател не съм имал имунитет и в този момент не ми е необходим “, безапелационен бе той.

„ ГЕРБ завоюва изборите в 24 от 31 региона, а съперниците ни в по 3, 2 и 1. Изборите се организират, с цел да се направи държавно управление и да има устойчиво ръководство, с цел да може това, което политиците приказват, да го извършват.  Нека да се почитаме - зад всеки един политик стоят гласовете на доста хора. Призивът ми е да не се наскърбяват гласоподавателите – всички сме български жители “, сподели още Борисов.

„ Не викай Дявола. Нека почитаме всеки български гласоподавател. Нас ни назоваха „ срутище “, а тези, които се срутиха … с тези обиди до там се докараха. Вече прекаляват със заканите си и поради това напуснах депутатските заплати или каквото желаят и преди всичко се отхвърлих от имунитета си.

Спечелих лидерски спор и с Нинова, Иванов, Трифонов. Навсякъде ги победих. И в селото на президента Радев, и в Плевенско, Учиндол и в Банкя сме първи ”, сподели още министър председателят. И продължи: „ Имаше една приказка „ Те не го желаят пазач на село, той желае кмет на града да стане “,. Това също е доста показателно за тези хора. ”, съобщи още Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР