Премиерът Бойко Борисов провери строителството на довеждащия път към тунела

...
Премиерът Бойко Борисов провери строителството на довеждащия път към тунела
Коментари Харесай

Борисов разкри колко устата е Нинова и как това, че не може да се справя с такива жени му пречи да се ожени

Премиерът Бойко Борисов ревизира строителството на довеждащия път към тунела под Шипка. Заедно с него бе и вицепремиерът Томислав Дончев.

Строителите увериха Борисов, че се съблюдават всички правила и ограничения за сигурност.



Инжинерът на обекта заяви, че на няколко места има поставени сензори, с помощта на които се следи в действително време деформациите на структурата. Така ще бъдат избегнати произшествия като този с автомагистралата в Генуа, Италия.

„ Много съм удовлетворен по напредъка на строителството на довеждащия път към тунела под Шипка “, съобщи Борисов.



Относно новият основен секретар на Министерство на вътрешните работи, министър председателят изрично съобщи, че кандидатури ще разисква първо с президента Румен Радев и чак тогава ще последват другите стъпки. „ Системата има потребност от правда. Убеден съм, че и той ще огледа на въпроса държавнически. Искам да съм сигурен, че няма да има отводи “, съобщи Борисов.

На въпрос дали това е опит за туширане на войната, министър председателят отговори, че той в никакъв случай война не е водил и подсети, че от него не е чувана неприятна дума за президентската институция.

„ Всичко, което е належащо и подвластно от нас, ние ще го създадем “.

Във връзка с упреците на Корнелия Нинова, че лъже, Борисов съобщи, че по нощите постовете са му доста забавни.
„ ГЕРБ е партия на практическите дейности, а не на постовете. 6 от 6-те евродепутати на ГЕРБ, макар взетото решение на ЕНП за гласоподаване против Унгария, те гласоподаваха срещу. „ Точка. Всичко друго е голословие, нападки и неистини. Ръководителят на госпожа Нинова, с цялото ми почитание към нея, не я послуша или тя не го послуша. Това не е ли двоен режим – вън да удряш по Унгария, а в България да приказваш, че различен го прави. Единствено евродепутатите на ЕНП и Николай Бареков поддържаха Унгария. А в този момент вие вижте кой е прав и кой е крив.

Така беше обаче и за Истанбулската спогодба, добави той

„ Много е устата. Аз не мога да надговоря една жена, по тази причина и не мога да се оженя повторно, мъчно е да се оправиш с устата жена. Как да го обясня на различен език “, сподели Борисов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР