Премиерът Бойко Борисов поздрави Зоран Заев за избирането му за

...
Премиерът Бойко Борисов поздрави Зоран Заев за избирането му за
Коментари Харесай

Борисов към Зоран Заев: Заедно можем да работим за укрепване на добросъседските отношения

Премиерът Бойко Борисов поздрави Зоран Заев за избирането му за министър-председател на Република Македония. Двамата организираха телефонен диалог, в който взе участие и македонският президент Георге Иванов, оповестяват от държавната пресслужба.

„ Личните ми срещи с Вас, господин Заев, ми дават съображение да имам вяра, че дружно можем да работим за подсилване на добросъседските връзки сред нашите две страни и за приближаване на Република Македония до договарянията за присъединение към Европейския съюз “, означи министър председателят Борисов. Той акцентира, че избирането на новото македонско държавно управление е дълго чакана стъпка в превъзмогването на политическата рецесия в страната.

Министър-председателят Борисов приветства решимостта както на президента Иванов, по този начин и на новия министър председател Заев за започване на нужните промени в страната и пожела триумф в тяхното реализиране. „ Тази стъпка ще даде европейска вероятност пред Република Македония “, съобщи Борисов по време на диалога си със Зоран Заев и Георге Иванов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР