Премиерът Бойко Борисов пътува към село Труд, където при полицейска

...
Премиерът Бойко Борисов пътува към село Труд, където при полицейска
Коментари Харесай

Борисов лично инспектира разбитата фабрика за цигари в Труд, нямала аналог в България

Премиерът Бойко Борисов пътува към село Труд, където при полицейска интервенция са разрушени заводи за незаконно произвеждане на цигари, оповестява 24 часа. Акцията е стартирала тази заран в региона на селата Труд и Граф Игнатиево, оповестява TrafficNews.bg. Полицаите са влезнали във фабриките в миг на произвеждане.

Задържани са 15 служащи. Произвеждани са цигари от разнообразни марки, които са предопределени за експорт. В момента във фабриките вървят обиски.

"Това е най- огромната разрушена незаконна фабрика за цигари до момента. Няма аналог в България! ", разяснява за TrafficNews шефът на ОД Министерство на вътрешните работи - Пловдив ст. комисар Атанас Илков.





На мястото към този момент са пристигнали зам.-главният прокурор Иван Гешев Гешев, Георги Костов, шеф на Агенция "Митници " и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

На брифинг през вчерашния ден министър председателят заяви, че от началото на годината сa арестувани 11 тона нарязан тютюн. Нивото на противозаконната търговия с цигари за първото тримесечие на 2019 година е 3,8%, което е с 2% по-малко по отношение на същия интервал през 2018 година

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР