Премиерът Бойко Борисов отново тръгна на обиколка из страната, за

...
Премиерът Бойко Борисов отново тръгна на обиколка из страната, за
Коментари Харесай

Борисов: Защо е този политически инат

Премиерът Бойко Борисов още веднъж потегли на обиколка из страната, с цел да ревизира по какъв начин е ремонтиран храм в Раковски. Заедно с него са здравният министър Костадин Ангелов и общественият - Деница Сачева.

Борисов дефинира катедралата като прелестна и възпламени свещичка за здраве. В двора пък е остарялата черква, като министър председателят даде да се разбере, че ще оказват помощ и за нейното реновиране, според от какво има потребност постройката. Досега страната е дала 600 000 лв. за църквата и 100 000 от ГЕРБ.

В Раковски има католическа общественост, която Борисов прикани да гласоподават на 4 април, макар че тогава е Католическият Великден. посочи, че тогава пък православните християни са в непоколебим пост.

" Какво създадем? ", попита Борисов и добави: " В политиката инатът на никого не е оказал помощ "

Премиерът подсети, че преди ден е бил с село Брезница и Добринище, където имало църкви и джамии. Поясни, че католическата общественост у нас е една от най-съвестните. Заяви, че ще посети и католическата катедрала в града.

След това Борисов посети и индустриалната зона край Раковски, където вложителите са англичани. На смешка Борисов съобщи,че и британският министър председател Борис Джонсън му е казвал на времето,че като се пенсионира ще пристигна да живее в България. Изтъкна, че ограниченията у нас били по-либерални, в сравнение с в UK.

Поясни, че имаме положително ръководство на рецесията. И даде образец с икономическата рецесия от Гърция, по-късно мигрантската. И заводите работят, сподели той и добави, че над 1,4 милиарда лв. са дали за бизнеса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР