Премиерът Бойко Борисов отново тръгна на инспекция с джипа. Той

...
Премиерът Бойко Борисов отново тръгна на инспекция с джипа. Той
Коментари Харесай

Борисов: Президентът да каже кои пари да спрем - на полицаи или на учители

Премиерът Бойко Борисов още веднъж потегли на ревизия с джипа. Той посети родопския град Лъки дружно с районният зам.-министър Николай Нанков и остро реагира на коментара на президента Румен Радев, че по време на пандемия се източват пари от държавния бюджет.

„ Много бих желал, когато идващия път президентът се изрича, да каже които пари да спрем. Той споделя, че се харчат доста пари. Да каже: Борисов стой 15% нарастването на служителите на реда, нарастването на учителите, стой парите за кметовете. Да каже които пари да спрем - за хората на първа линия, за ограниченията 60/40, 80/20? Да спрем Автомагистрала „ Хемус ", тъй като не е значимо за Варна и Търново, да спрем Монтана - Враца - Видин, да спрем Автомагистрала " Европа "? Да каже: " Спрете неотложно Автомагистрала " Струма ". Харчели се пари... Изброих несъмнено 5 милиарда лева ", ядоса се Борисов.

" Пандемия е. Виждате другите страни в какви тежки условия са. В България с майсторско ръководство сега сме добре и бизнесът работи ", сподели още той.

" Така хвърля едни приказки. Нека да каже кое съсловие сме облагодетелствали! 15 години бях най-стиснатият в страната, само че това даде резултат и в този момент харчим повече по време на пандемията ", регистрира още министър председателят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР