Премиерът Бойко Борисов назначи Олег Петков за заместник-министър на Българското

...
Премиерът Бойко Борисов назначи Олег Петков за заместник-министър на Българското
Коментари Харесай

Ново назначение! Зам.-шеф на ДАНС става заместник на Лиляна Павлова

Премиерът Бойко Борисов назначи Олег Петков за заместник-министър на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018. Предложението е на министър Лиляна Павлова.

С решение на Министерския съвет преди този момент Петков бе освободен като заместник-председател на Държавната организация " Национална сигурност ".

Решението е признато неприсъствено, оповестяват от Министерския съвет.

Олег Петков е назначен за заместник-председател на ДАНС за период до 28 август 2018 година с решение на държавното управление от 9 април 2015 година.

Роден е през 1967 година в София. Магистър е от Оренбургския политехнически университет, компетентност " Строителен инженер ".

През 1993 година е назначен на работа в Национална работа " Сигурност " към Министерство на вътрешните работи на оперативна служба, а през 2008 година е преназначен в новосъздадената Държавна организация " Национална сигурност ". Преминава през всички равнища на служебната подчиненост.

От 2009 година до назначението му на поста заместник-председател на ДАНС заема длъжността шеф на Специализирана административна дирекция " Административно обслужване " в ДАНС. Награждаван е за чудесно осъществяване на професионалните си отговорности. Владее съветски и британски език.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР